Skidat med en riktigt bra känsla


Den här veckan är det lite tight i kalendern så jag har fått vara lite mer sträng och planerande för att få in min träning än vad jag annars brukar vara. Hittills har det flutit på som tänkt och mina skidpass är genomförda. 

Nu väntar en helg med jobbet men jag tar med mig en riktigt bra känsla i skidåkningen från den här träningsveckan. Jag tycker att jag hittar tekniken allt bättre i diagonalåkningen och det syns på klockan också att jag fått mer tryck i ifrånskjutet. Normalt sett ”fisåker” (eller mysåker, beroende på vem du frågar) jag mest, men igår hade jag sällskap av L igen och då blir jag oftast motiverad att försöka åka lite snabbare. Nu riktigt längtar jag till nästa skidpass!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.