Den här veckan ska jag…


Idag är det måndag och en helt ny vecka står för dörren. För mig som gillar att ”vända blad”, som kungen sa, så är förstås måndagar den ultimata komma-igång-dagen. Den här veckan har jag massor på gång, högt och lågt, och här kommer några utvalda delar i punktform.

Den här veckan ska jag…

 • Fylla år. 36 ifall du undrar. Att vara 35 var bäst hittills och jag ser inga tecken på att det skulle gå åt något annat håll nu plötsligt, så det känns finfint. 
 • Jobba i Ludvika, Orsa och Timrå.
 • Springa intervaller. Förra veckan hade jag världens sämsta dagsform på intervalltorsdagen, för det vill jag ta revansch även om jag inte kommer att vara hemma och kan göra det tillsammans med Emma. 
 • Skriva lite på ett inlägg om mitt liv om tio år. Jag önskade ju själv ett sådant hos Elna för ett tag sedan men hade inte alls tänkt över möjligheten/risken med att få bollen tillbaka. Jag har en del av min personlighet som är extremt planerande och målmedveten och en annan sida som mer går på känsla och som hoppar på de möjligheter som öppnas. Det jag trodde om mitt liv som 35-åring för tio år sedan är på många sätt väldigt lite som det faktiskt är idag. Samtidigt finns det många punkter på min årliga önskelista, den som jag började med för en sisådär 11-12 år sedan, som jag faktiskt har betat av. Det här inlägget blir en spännande utmaning. 
 • Åka till storstan (Stockholm alltså) med sambon. Eller ja, han kommer dit över helgen för att köra Arena run på lördag, jag själv stannar kvar där för jobb sedan. Här passar vi nog på att käka hamburgare på Phils Burger. Deras bästa ställe ligger i Sundbyberg om du frågar mig – schysst inredning, trevlig personal och gott käk såklart!
 • Få min lägenhet fotograferad. Äntligen är vi klar med renoveringen och pärlan ska ut till försäljning. Kanske är just du på jakt efter en fräsch etta med sovalkov i Östersund? Kika in på facebook eller instagram, jag har lagt ut en liten filmsnutt på delar av läggan där. Det som inte syns på filmen är att den stora balkongen och klädkammaren. 
 • Förmodligen ha lite ångest över min uteblivna längdskidträning. Du kanske kommer ihåg att jag hade satt upp en plan med två träningar i veckan? Det funkade i typ två veckor och sedan inte alls. 

2 svar till “Den här veckan ska jag…”

 1. Hej!

  Jag har Autism, Asperger, Utvecklingstörning, psykist ohälsan m.m. Som funktionshinder! För ett par år sedan på vuxen.hab så blev jag diagnosticerd med autismspektrumtillstånd av min psykolog. Som diaganos har autismspektrumtillstånd.

  Söker kontaker med nya människor som är ärliga och seriösa!

  Skriv gärna några rader till mej. Jag är trött på att vara ensam.

  Jag är en kvinna, mamma, fru på 47. Sysselsättning genom kommuns psykatrin. Jag är intresserad av promenera, träna, vara med hundarna, shoppa, mode, resa, fika på stan, bio, djur, inredning, djur och natur m.m. Jag söker efter seriösa, ärliga vänner . Jag är en snäll, omtänksam, glad ,öppen, positiv person som längtar efter vänner att hitta på saker i hop med tex fika på stan gå ut och ta ett glas och vin ihop med eller nåt annat trevligt. Hör gärna av er till mig. Tips på hur man på bästa sätt sprider sin blogg? Jag vill ha tips på hur man sprider sin blogg! Hur gör ni för att folka ska hitta till er? Några smarta knep och tips? Lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att minska tabun m.m. Jag fick min aspergers diagnos vid vuxen ålder och bloggar nu öppen hjärtat om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund. Tillläggs handikapp: Autism, utvecklingstörning m.m. Denna blogg handlar om att leva med flera diagnoser samtidigt, och kämpa för att få rätt vård. Samtidigt som man lever ett vanligt liv, pussla mycket med våra hundar och försöker få bort den negativa attityden kring psykisk ohälsa. Detta är en blogg om att inte alltid fungera som samhället begär. Jag har en blogg där jag skriver om diagnoser, psykisk ohälsa och vill lyfta fram min blogg eftersom målet med den är att skapa en gemenskap, öka kunskapen och minska tabun. Min blogg är lättläst eftersom jag själv har uppmärksamhetsproblematik så är det viktigt att text och uppbyggnad den och av bloggen är enkel. Därför har jag valt att vara enkel i mitt språk, inte göra allt för långa inlägg och hålla mig till ämnet. Själv står jag under medicinering. Jag har en önskan om att nå ut till så många som möjligt, om en person upplever ensamheten som mindre påtaglig genom igenkänning från nått jag skriver så har jag lyckats. Men desto fler desto bättre. Att dela erfarenheter med varandra är en viktig del i utveckling. En väldigt ensam människa som ironiskt nog uppskattar att vara social över allt annat. Jag är varken en ensamvarg eller eremit men däremot lever jag mycket riktigt som en. Mycker förtryckt av depression, något jag håller på och kämpar emot och vinner över trots att jag inte kommer längre i jakten. Allt som händer får en att kännas sig värdelös, liten, obetydligt och omöjlig, så om någon kan bevisa motsatsen skulle det vara fantastiskt. Men det kommer väl aldrig att hända? Har insett både ett och annat. Många finns inte för mig, Jag saknar en vän som kan ställa upp för mig och lungnar mig och tröstar mig. De tröstar, lugnar mig och förstår. De kommer med de allra klokaste orden som endast en vän kan säga och det gör mitt hjärta blödigt. Hör gärna av er med synpumkter m.m. Hoppas på svar! Har det så gott!
  Jag postar inläget och hoppas på det bästa.

  Många vänliga hälsningar från Mia.

  Mina bloggar och information:

  http://nouw.com/familjenannorlundan

  http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

  Istagram: Mammatvabarn

  E-mail: happy0@home.se

  På återsende!

  // Mia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.