Mera fredagsfys


Äntligen fredagsfys igen! Förra helgen var vi i Stockholm så den veckan blev det ingen styrketräning för min del. Därför hade jag längtat lite extra. Jag har kommit in i en bra rutin där jag har marklyft och dips som bas och sedan lägger jag till lite olika övningar varje gång. När jag är klar med mitt pass så brukar vi avrunda med en tuff avslutning för L, och det gjorde vi även ni i fredags. Det ligger en film ute från passet på mitt instagram om du är nyfiken. Upplägget var precis som vanligt så att några övningar varvas i högt tempo utan vila i 10 minuter.
Knäböj med 32 kg kettlebell
Burpees
Explosiva chins; hoppa upp och gör sedan chins med uppdrag så att du kan växla mellan det övre och det lägre räcket
Som vanligt utlovas tuffa 10 minuter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.