Den här veckan ska jag…

Det är helt galet men det är faktiskt måndag… igen! Jag vet inte hur många gånger jag har konstaterat att tiden springer i väg men det känns faktiskt som att det var alldeles nyss jag senast satt och skrev ett sådant här måndagsinlägg med en veckospaning. Fast den här veckan som kommer är faktiskt lite speciell för jag har semester, kolla in det här!

Den här veckan ska jag…

  • Åka till Sälen på sportlov! Det är en av årets se-fram-emot-grejor och nu alltså äntligen dags. Det är systrar, sambos och syskonbarn. Sportlovet 2017 – jag är sååååå redo!
  • Skriva papper på försäljning av lägenheten. Äntligen är renovering och diverse fix klart och hemmet som vi lämnade för elva månader sedan ska snart blir någon annans. Då kan jag äntligen stänga det kapitlet av mitt liv (åtta år blev det där på Allégatan) och på allvar gå vidare.
  • Åka massor av skidor. Helst på längden men troligen minst en gång utför också annars blir jag utsatt för hård påtryckning från de små i familjen. 
  • Åka vattenruschkana på Experium. Jag gillar inte att bada, man blir ju liksom både blöt och kall, men har bra minnen från förra året så jag säger inte nej till en repris. 
  • Äta massor av gott. Lammet & grisen samt Gustav får säkert ett besök under veckan. 
  • Kramas, tjafsa lite och annat sådant som hör en vecka med familjen till blir det säkert också.
(Visited 12 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.