Lyxigt med sportlov

Igår åkte jag längdskidor i varma, soliga Sälenfjällen. Idag vaknade jag upp, lite lätt förvirrad och utan koll på vilken dag det var, i ett småmolnigt Stockholm. Jag har haft sportlov, eller en veckas semester som det väl heter för arbetande vuxna utan barn, och det känns lyxigt på ett härligt sätt. Att åka till Sälen har blivit en tradition som jag hoppas att vi fortsätter med i familjen i många år framöver.

Idag ska jag njuta av veckans som varit, promenera, titta på skidåkning från Holmenkollen (på TV alltså) och jobba. Kanske blir det en tur till IKEA också lite senare. Vad ska du göra idag?

(Visited 13 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.