Lugn start på kristiflygarhelgen


Sovmorgon, smågrått väder med regn i luften och en småtrött kropp. Syrran och jag konstaterade att nu är vi tanter på riktigt, klarar inte ens av att vara uppe fram emot midnatt. Jag har i och för sig aldrig varit någon nattuggla. Idag har jag inte gjort många knop, lite pyssel bara. Annat var det för två år sedan, då firade vi den här helgen med familjemys i Trondheim, och jag sprang på löpband med kiddosarna i hotellgymmet.

L har cykelverkstad för fulla muggar när nya åket ska göras redo för premiär. Det är en Specialized Stumpjumper Comp, om det är någon som är nyfiken. Den är verkligen galet snygg, mattsvart och allt. Snart är våra oldies´ar ivägskeppade till nya ägare och årets stall redo. Det här kan bli en riktigt fin cykelsommar!


2 svar till “Lugn start på kristiflygarhelgen”

  1. Just den där lär nog inte gå så många race (som i tävlingar) utan för sådana ändamål har L en annan skönhet i stallet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.