Lugn start på kristiflygarhelgen

Sovmorgon, smågrått väder med regn i luften och en småtrött kropp. Syrran och jag konstaterade att nu är vi tanter på riktigt, klarar inte ens av att vara uppe fram emot midnatt. Jag har i och för sig aldrig varit någon nattuggla. Idag har jag inte gjort många knop, lite pyssel bara. Annat var det för två år sedan, då firade vi den här helgen med familjemys i Trondheim, och jag sprang på löpband med kiddosarna i hotellgymmet.

L har cykelverkstad för fulla muggar när nya åket ska göras redo för premiär. Det är en Specialized Stumpjumper Comp, om det är någon som är nyfiken. Den är verkligen galet snygg, mattsvart och allt. Snart är våra oldies´ar ivägskeppade till nya ägare och årets stall redo. Det här kan bli en riktigt fin cykelsommar!

(Visited 30 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Tobbe 25 maj, 2017 at 16:17

    Vad blir det för premiär-race på skönheten?

    Reply
  2. Sara Borg 26 maj, 2017 at 06:53

    Just den där lär nog inte gå så många race (som i tävlingar) utan för sådana ändamål har L en annan skönhet i stallet 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *