Jakten på den perfekta springkeppan

Det har pågått ett tag, mitt sökande efter den där perfekta springkepsen. Jag ville ha en snygg (såklart), ljus och luftig, för att ha när det är sådär riktigt varmt ute. När det lätt känns som om huvudet ska koka efter någon halvmil eller så i löparskorna. Jag har ett par andra bra kepsar, snygga och så, men de är rätt mörka och funkar bäst när det är regn och rusk. Så en dag dök den upp i mitt instagramflöde, på Ann-Sofie Forsmark. En truckerkeps med klassiskt vitt nät som ju är både ljust och luftigt ihop med en mörk skärm som skyddar ögon och ansikte mot solen, och dessutom med ett löparmotiv. Det kunde liksom inte bli så mycket bättre! Jag klickade hem den såklart och idag, på en stekande het ”mystass”, fick den göra premiär. Visst är den fin?!
(Visited 24 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Frida Svensson 9 juli, 2017 at 17:05

    Har precis hittat din blogg och ville bara lämna en kommentar att jag gillar den så himla mycket!

    Reply
  2. Sara Borg 10 juli, 2017 at 06:06

    Hej Frida och välkommen hit! Kul att du gillar min blogg 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *