Hipp hipp hurra!


Tänk att den här lilla godingen fyller hela 6 år idag, älskade lilla kiddo! Vi förskottsfirade igår med gå-på-restaurang-kväll på Pinchos, som ungen själv hade valt, vilket för övrigt är ett sjukt smart koncept när en har barn med sig. Eller ja, smidigt för vuxna också. Bara att beställa smårätter via en app och sedan gå och hämta vid en disk. Blev en inte mätt på första svängen är det bara att beställa mer. Betalar gör du också enkelt i mobilen innan du går hem. Jag åt rödbetor med chevre, sötpotatispommes med chilibea, chiliräkor med aioli och sist men inte minst en friterad halloumi med chimi churri (nån grön grej som smakade lite citron).

Hipp hipp hurra för världens gosigaste lill-smulis idag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.