När allt bara flyter på!


På springdejt med min kompis Ida

Den där känslan, när en springer och pratar om allt möjligt och allt liksom bara flyter på. Fötterna går av sig självt – höger, vänster, höger, vänster – inte så snabbt kanske men de flyttar ändå på sig hela tiden utan att jag behöver mana på. Jag hade den genomhärliga känslan i söndags på springdejt med min kompis Ida. Så skönt att få ta revansch på favoriten Spikisrundan, som jag faktiskt inte har sprungit en enda gång sedan den där kokheta dagen i maj då jag trodde att jag skulle typ dö eller något. Ibland går det lätt, ibland tungt, så är det bara. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.