Det lilla huset på prärien ❤️


I det lilla röda huset längst till vänster i bild, där bor jag
Tänk att det är så rackarns skönt att komma hem när en har varit borta! Igår eftermiddag flög jag hem till Jämtland från Stockholm och vid inflygningen kom vi rakt över vårt hus. Först förstod jag inte var vi befann oss någonstans, det var bara massor med vatten, vägar och byggnader. Men så plötsligt fick jag syn på de turkosa dammarna som vi har här i skogen ovanför, då förstod jag att det stora vattnet var Brunfloviken och sedan kunde jag hitta mitt hus. Så pyttelitet där uppifrån planet. Så litet men så hemma. Tänk att vi snart har bott här i det lilla röda huset, som inte står på prärien precis men väl vid ett stort gyllene fält, i ett och ett halvt år. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.