Veckans första steg

Ta klivet in i en ny vecka
God morgon måndag och välkommen du nya vecka! Idag tar vi de första stegen på resten av våra liv, visst är det förresten Kay Pollack som brukar säga något liknande? Du bestämmer, härifrån och framåt, vem du ska vara, vad du ska göra och det som var igår, förra veckan eller förra månaden behöver inte spela så stor roll om du väljer att det inte ska det. Vi alla har såklart olika förutsättningar att förhålla oss till, men utifrån oss själva och det liv vi har kan vi sträva efter att förvalta det på bästa sätt. Jag startade min dag med att läsa ett väldigt klokt blogginlägg till om förändring, och det tycker jag att du också ska göra. Du hittar det här hos bucketlife.se
(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *