Äntligen en hemmahelg!


Från förra helgen i Åre. Foto: Elin Borg
Den här helgen går så sakteliga mot sitt slut och i all sin enkelhet var den exakt vad jag behövde. Att bara strosa runt hemma, i myskläder från topp till tå, och bara byta om och göra annat om andan faller på (fint rim va?! hihi). Efter tre helger i rad på vift och dessutom jobbresor varje vecka därimellan kunde den här helgen inte bli bättre. Med bland annat MTB, kompislöpning, hänga med V på hockeyträning, kanelbullsbak och så de vanliga ”hushållsbestyren” med städ, tvätt och disk såklart. Idag har jag dessutom suttit ner och gjort något jag inte gjort på väldigt länge. Vad det är får du se om du kikar in här i morgon bitti runt sju eller så. Vilken cliffhanger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.