Ett aktivt liv

Idag startar jag dagen i ishallen för att heja på V, som vaktar kassen, och hans polare i ÖIK08. Ett aktivt liv kan starta tidigt och jag uppmuntrar gärna det genom att vara med och stötta upp när jag kan. Just idag är det matcher på min hemmaarena, Klanghallen som ligger bara 500 meter eller så från mitt hus, så det kan knappast bli bättre. 
(Visited 14 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

3 Comments

  1. Jag förstår hur du tänker Frida men det är bättre än en på förhand kunde tro. Tak över huvudet och ingen vind, det är fördelen jämfört med tex fotboll och segling. Dessutom har de flesta hallar en varm kafeteria med någorlunda drickbart kaffe, så det funkar för mig, haha. Men det är klart, redskapsgymnastik i en VARM hall skulle såklart vara betydligt mysigare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.