Ett aktivt liv

Idag startar jag dagen i ishallen för att heja på V, som vaktar kassen, och hans polare i ÖIK08. Ett aktivt liv kan starta tidigt och jag uppmuntrar gärna det genom att vara med och stötta upp när jag kan. Just idag är det matcher på min hemmaarena, Klanghallen som ligger bara 500 meter eller så från mitt hus, så det kan knappast bli bättre. 
(Visited 14 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Anonym 15 oktober, 2017 at 11:54

  Bästa mostern❤️ (En av två)

  Reply
 2. Frida G Svensson 16 oktober, 2017 at 08:09

  jag har alltid sagt att Estrid ska få göra FÖRUTOM ishallssporter. Brrrr, det ser SÅ kallt ut!

  Reply
 3. Sara Borg 16 oktober, 2017 at 19:39

  Jag förstår hur du tänker Frida men det är bättre än en på förhand kunde tro. Tak över huvudet och ingen vind, det är fördelen jämfört med tex fotboll och segling. Dessutom har de flesta hallar en varm kafeteria med någorlunda drickbart kaffe, så det funkar för mig, haha. Men det är klart, redskapsgymnastik i en VARM hall skulle såklart vara betydligt mysigare 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *