Fredagstipset: Lunchlöpning


Lunchlöpning förra fredagen
När du läser det här har jag förhoppningsvis landat på semester på Rhodos och slappar järnet. Alltså jag ska väl säkert träna lite också, hoppas jag, men nog kommer det att bli en hel del avkoppling. Det här är således ett tidsinställt inlägg, som många andra i den här bloggen i och för sig. Jag tänkte ge dig världens bästa tips, det är ju ändå fredag och allt. Kvällen vill du säkert ägna till familjen eller kanske en AW så ta och packa med dig träningskläder innan du drar till jobbet, eller åk hem på lunchen om du har möjlighet vettja. Sedan sticker du ut. Luften är så frisk och härlig nu och du behöver vara ute i dagsljuset.

3 anledningar till varför du ska lunchlöpa just idag!

1. Du blir piggare och mer effektivt under eftermiddagen. Kanske gör det att du till och med kan sluta jobbet lite tidigare?!
2. Det är den perfekta starten på helgen. Du har ”sprungit in den”, så att säga. No more words needed. Den som vet, vet. 
3. Träningen är redan gjord och du får kvällen fri till vad som helst. Om inte familjemys hemma eller AW med kollegorna lockar så vad sägs om ett restaurangbesök med efterföljande bio? Vi var och såg DET förra helgen efter att ha käkat halloumiburgare på Texas. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.