Jag.


Jag älskar att det äntligen florerar en massa listor att inspireras av i bloggsfären igen! Alltså finns det något bättre än listor liksom? Jag trillade över den här hos Jessica nyligen, häng med. Här blir det högt och lågt, allvar och flams.

Jag gör: en lista. Eller ja, någon har redan gjort den, jag fyller ju bara i mina svar liksom.

Jag köper: stickade grejor. Tröjor och koftor. Det är en höstgrej liksom. Börjar även fundera på att köpa juliga saker som påslakanset, kuddöverdrag till TV-rummet och en ny adventsljusstake.

Jag borde: på allvar skärpa mig med styrketräningen. Jag har aldrig, i mitt vuxna liv alltså, varit så svag som jag är just nu.

Jag har: ändå bestämt mig för ett treveckors styrkeprogram, som jag dessutom har kommit igång med helt enligt plan, så jag är på väg liksom…

Jag måste: väldigt få saker. Jag försöker göra saker för att jag vill, och ha så få måsten som möjligt i mitt liv. Jag hade så himla bråttom när jag var yngre. Bråttom med att växa upp och skaffa mig måsten. När jag var 25-26 nånting så började jag skala bort i stället.

Jag vet: att jag fått så mycket bättre livskvalitet (glädje eller rent av lycka?) sedan jag rensade bort många måsten. Om jag backar bandet 10-12 år så var jag verkligen på en helt annan plats mentalt. Inte alls någon jättekul plats.

Jag tycker: att jag är bra. Att jag har kämpat hårt med mig själv och för mig själv för att komma hit där jag är.

Jag tänker: att livet dessutom hela tiden kan bli bättre. Det är så najjs att alltid ha något att se fram emot. Jag planerar konstant för det, saker att se fram emot alltså.

Jag förbrukar: stora mängder kaffe.

Jag blir: frustrerad om kaffemaskinen på jobbet är trasig eller om kaffet i maskinen är slut.

Jag kan: bli väldigt mycket bättre på bowling. Jag har alltid hatat att bowla och därför bara gjort det ett fåtal gånger. Nu gjorde vi det med ett gäng på jobbet nyligen och tack vare en riktigt bra coach så var det som om polletten trillade ner. Han försökte inte komma med tips på hur jag skulle ändra på mig, utan sade till mig att göra precis som jag gjorde, men pekade ut var på golvet jag skulle stå. Plötsligt kom strike efter strike.

Jag lyssnar: väldigt mycket på ljudböcker, ganska ofta på poddar och rätt sällan på musik.

Jag längtar: efter jul. Ledighet. Familj. Vinter. Julmat. Vad kan gå fel liksom?

Jag fasar: för hur mycket idioti det finns i världen. Orkar inte ens gå in på det nu för då blir jag på dåligt humör.

Jag använder: min iPhone till allt. Kamera, bank, ”freestyle”, radio, brev… Säg mig, vad kan man inte göra med en iPhone liksom?!

Jag njuter: av att ha en helt obokad helg.

Jag blir: pigg och glad av att vara utomhus.

Jag äter: näringstätt och mycket ”grönt”.

Jag drömmer: om att ha hela min familj nära. Jag lockas av tanken på någon form av generationsboende. Inte så att alla bor tillsammans i ett och samma hus och umgås hela tiden, det skulle jag aldrig fixa, men gärna nära. Flera hus på en stor gård och möjlighet att träffas ofta, hjälpas åt och umgås ibland. Kanske klassiska söndagsmiddagar som man turas om att laga.

Jag dricker: för mycket kaffe. Cola zero eller Pepsi Max ibland, det går lite i perioder. Vatten allra mest. Väldigt sällan något annat.

Jag struntar: i att göra många sådana där klassiska ”måsten”. Det är exempelvis inte speciellt välstädat hemma hos mig. Visst drar jag en repa med snabeldraken då och då men torka golv, damma och putsa fönster – nä du. Det är inget jag är intresserad av att lägga min tid på.

Jag ska: åka säsongens första pass på längdskidorna snart, det har jag bestämt mig för. Snart är iof ett väldigt relativt begrepp så vi får väl se när exakt det blir. Jag återkommer med rapport såklart.

Jag sparar: en slant varje månad, bland annat på ett speciellt semesterkonto.

Jag brukar: springa varje vecka. Just nu blir det i snitt ungefär tre gånger 30 minuter, med två snigelpass och ett intervall- eller snabbdistanspass.

Jag tittar: framåt. Betydligt mindre bakåt. Jag har en stor framruta och en liten backspegel.

Jag läser: i perioder. Mest deckare. Ganska ofta ledarskapslitteratur, antingen som bok, tidning eller på webben. Ibland chic lit´ eller vad de så fint heter, men det är väl ungefär samma som ”tantsnusk” (?!) och en del faktaböcker och biografier.

Jag vill: ha en kopp kaffe precis just nu!


2 svar till “Jag.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.