Sovmorgon, hotellfrukost och säsongspremiären av Vinterstudion

Rackarns så fint ändå det är att få sammanstråla med sin kille efter en vecka på varsitt håll. Istället för att jag åkte hem från Stockholm igår så satte han sig på ett tåg och strax efter midnatt möttes vi upp på en tunnelbanestation. Klockan blev nog nästan två innan jag somnade in så en sovmorgon idag var mer än välkommen. Jag vaknade i vanlig ordning strax före sex men somnade om och låg sedan och drog mig till närmare tio, vilket var så skönt. Efter en dusch väntande hotellfrukost och några koppar kaffe innan jag bänkade mig en stund framför Vinterstudions säsongspremiär och därefter drog vi till gymmet. En härlig lördag så här långt. 
(Visited 12 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.