Hej december 2017!


Foto: Från december 2016

Tänk att idag går vi in i den ultimata vintermånaden av dem alla – december! Advent, jul, glögg, förväntan, julmusik, familjemys, längdskidor, god mat… listan på allt jag längtar efter kan göras lång. Appropå lista förresten, det är dags att sätta ihop en liten önskelista också förstås, det får bli i ett eget inlägg alldeles snart. Och appropå snart så väntar helgen alldeles runt hörnet och i morgon ska systeryster och jag röva bort lillasyster Lillstrumpa på överraskning. Hon fyllde ju trettio i början på november och förutom blommor och ballonger fick hon också ett meddelande om att hon skulle reservera just morgondagen i sin kalender. Det kommer att bli supermysigt! Sedan ska jag adventspynta också, och dricka glögg och lyssna på julmusik. Jag är väl inte precis någon pysselkung men tycker mycket om juliga belysningar, så nu ska du snart få se på stjärnor och stakar.


Vad har du för planer för denna första adventshelg? 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.