Förra veckans

Förra veckans bästa:

Äntligen började jag känna igen mig själv! Den elaka influensan drog dit pepparn växer och min energi började så sakta återvända. Nu är det tack och lov mest bara en segdragen torrhosta kvar. Träningspeppen och bloggpeppen (nya bloggen är klar två på listan över förra veckans bästa såklart) steg verkligen till topp! Nu är jag riktigt sugen på en ny vecka och tänker mig längdskidåkning.

Förra veckans motion:

Innan jag var helt hundra efter sjukdomsperioden så blev det ett par lugna promenader på 20-25 minuter per gång. Sedan fick jag till en lunchcykling på fredagen och det var så efterlängtat. Jag hade inte cyklat på flera veckor. -16 grader stoppade inte mig och jag lovar att berätta mer om hur det var om någon dag eller två. Men mer än så blidde det helt enkelt inte förra veckan och det känns verkligen att fysiken inte är på topp efter så lång tid i soffan. Nya tag denna vecka som sagt!

Förra veckans i lurarna:

Det blev betydligt mindre lyssnande än normalt, kanske för att jag inte motionerade som vanligt?! Men in i öronen gick i varje fall Se till mig som liten är, av Dag Öhrlund (ljudbok) och Cykelpodd med Elna och Helena.

Förra veckans lyx:

Ett välbehövligt frisörbesök. Jag hade egentligen tid för klipp och färg redan för ett par veckor sedan, men det var precis då jag fått feber så jag var tvungen att skjuta fram det. Den här gången nöp vi av 5 cm och det känns så fräscht! Den efterföljande lunchen med systeryster, en riktigt god laxpaj med fetaoströra, innan jag återvände till kontoret satt riktigt fint den också.

Förra veckans allra bästa dag:

Supersöndagen med Vasaloppet på TV på förmiddagen och en eftermiddag på slalomskidor med bästa gänget. Systeryster, kiddosarna och jag nötte backarna. Frisk luft, lagom temperatur, inga liftköer och duktiga barn gjorde dagen komplett.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *