Äntligen nästan som vanligt

Jag hade nästan glömt hur det känns när kroppen svarar normalt på träning. Efter nästan en månads sjukstuga så har det varit riktigt tungt att komma igång igen. Flåset har varit extremt, benen trötta direkt och hostan har gjort sig påmind. Men så idag hände det. På det fjärde passet på skidor denna vecka, det fjärde totalt sedan före jul, så klädde jag mig i riktiga träningskläder och kunde faktiskt ÅKA skidor problemfritt (inte bara GÅ på skidor i dunjacka och överdragsbyxor som jag gjort tidigare i veckan). Kroppen svarade fint och det var riktigt kul! Ett kanonväder gjorde förstås inte saken sämre. Visst gick det några minuter långsammare att ta sig runt elljusspåret idag än det gjorde för några månader sedan, men konstigt hade det väl varit annars.

Nu känner jag mig på gång igen och ser fram emot fler finväderspass i solglasögon här under våren. Fast först ska det tydligen komma ett nytt snöoväder över Jämtland säger SMHI, som menar att vi kan vänta oss upp emot två decimeter till inom det närmsta dygnet.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *