Förra veckans

Wihoooo, måndag idag och ny vecka! För mig känns det som den första ”riktiga” veckan på väldigt länge. Första veckan i februari var vi utomlands, jag och min sambo, och sedan blev jag sjuk. Jag har visserligen jobbat på en hel del under februari, men mestadels hemifrån för att inte smitta ner kollegorna med influensa, förutom en endaste liten vecka mot slutet då jag var ute på tjänsteresa. Sedan blev det mars och vår traditionella Sälen-vistelse då jag jobbade på distans. Nu väntar alltså (hoppas jag) för första gången på drygt en månad en alldeles vanlig vecka i mitt liv! Jag sliter fortfarande lite med hosta men kunde under förra veckan komma igång och motionera lite igen på lugn intensitet utan några problem. Låt oss ta en liten tillbakablick på…

Förra veckans kontor:

I en fjällstuga i Sälen

Förra veckans väder:

Typ -7 och snöfall alla dagar. Utom lördagen, då jag körde hem i strålande sol (se bilden ovan), och söndagen då jag fick skida på hemmaplan i finväder.

Förra veckans motion:

Det blidde till sist faktiskt fyra pass på längdskidorna a´ 5 kilometer varje gång. De första tre åkturerna var på väldigt lugn nivå men gårdagens pass, som jag redan skrivit om, kändes nästan som förr/”på riktigt”. Jag klämde in två halvtimmespromenader också under helgen så det enda som fattades och egentligen verkligen hade behövts är lite styrketräning. Såklart hade en tur på tramphoj också suttit fint…

Förra veckans träningssällskap:

Syskonbarnen! Jag åkte ett pass på längdskidor med både 6-åringen och 9-åringen, och sedan ett pass då det bara var jag och den större kiddon – supermysigt.

Förra veckans i lurarna:

Nu märks det att jag är igång med mer motion igen för jag hann lyssna mer än veckan innan. På bokfronten betade jag av Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito (Leif GWs dotter by the way. Hon skriver så mycket bättre än sin far om du frågar mig). Denna bok rekommenderar jag varmt, tillsammans med övrigt som finns publicerat av henne. På poddfronten så lyssnade jag ikapp på ett par avsnitt av Träningspodden med Jessica och Lofsan, Styrkebyrån med Clara och Johanna samt det senaste avsnittet av Cykelpodd med Elna och Helena.

Förra veckans lyx:

Att få förmånen att spendera massor av tid med syskon, deras respektive och syskonbarn – det är oslagbart! Visst, jag jobbade och kunde inte hänga med på så många dagaktiviteter, men att bo tillsammans samt äta frukost och middag ihop varje dag är ändå guld värt.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.