Den andra stora nyheten, här blir det preggo-tränings-blogg!

Som du kanske kommer ihåg så hintade jag ju redan för någon vecka sedan, i samband med nystarten och flytten av bloggen, att jag hade en stor nyhet till att berätta om. Nu har det blivit dags, det är liksom rätt uppenbart när man träffar mig IRL, tror jag i varje fall. Är det inte vad alla förstagångsgravida tror förresten? Att man är jättetjock alltså? För javisst, jag har gått och blivit en sådan där PREGGO-TRÄNINGS-BLOGGARE!

Om allt går som det ska så kommer det en liten bebbe i mitten på augusti. L är dessutom väldigt inriktad på att vi ska skaffa hund också, en stöddig och kaxig liten terrier som ska heta Ingvar, efter min pappa förstås. Nu är L allergisk, så det kommer inte att hända, var lugna. Jag är på god väg mot halvtid in i graviditeten, som jag följer i två appar i min mobil. De räknar lite olika på någon enstaka dag, men jag är i vecka 19 (18 + nånting alltså på barnmorskespråk). Eftersom jag är en sådan där ”old parent” så var vi ganska tidigt på ultraljud som en del i de extra tester och undersökningar som man erbjuds efter den högaktningsvärda åldern 35. Vi har därför haft bildbevis på bebben (som förövrigt verkar må prima säger de) ganska länge.

Ställ gärna frågor!

Undrar du något? Bomba mig med dina funderingar vettja så lovar jag att berätta! Kanske undrar du på hur jag mår/har mått hittills under graviditeten, hur det fungerar att träna, hur jag tänker kring kroppens förändringar, eventuella känslostormar eller gravidcravings? Inga frågor är konstiga. Du kan ställa dem här i kommentarsfältet eller på mail så ska jag att svara efter bästa förmåga.

Tipsa mig!

Själv undrar jag massor av saker! Just nu läser jag om ett gäng inlägg hos en av mina bloggfavoriter, Elna, som var gravid förra året. Såklart tar jag in texterna på ett helt annat sätt nu när jag kan relatera till känslor och upplevelser på ett annat sätt. Jag läser också Jessica Almenäs blogg och följde henne under den senaste graviditeten, men i övrigt så önskar jag tips på preggobloggare, gärna träningsintresserade sådana. Det måste väl ändå finnas? Hit me!

(Visited 103 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Helena Enqvist 15 mars, 2018 at 16:56

  Nämen va roligt!!! Stort grattis till er 🙂

  Reply
  1. Sara Borg 15 mars, 2018 at 17:06

   Tack Helena ?

   Reply
 2. Annie 15 mars, 2018 at 21:15

  Stort grattis! ?

  Reply
  1. Sara Borg 15 mars, 2018 at 21:25

   Tack Annie! ?

   Reply
 3. Nipe 16 mars, 2018 at 21:08

  Åh grattis!!

  Reply
  1. Sara Borg 17 mars, 2018 at 10:09

   Tack snälla du ☺️

   Reply
 4. Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 18 mars, 2018 at 17:17

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
  1. Sara Borg 18 mars, 2018 at 21:06

   ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *