Favoritdag

Jag brukar alltid säga att måndag är min bästa arbetsdag och lördag är min helgfavorit. Måndag för att jag oftast går in i en ny vecka med stor energi efter att ha laddat med återhämtning, vila och roligheter under helgen. Jag har dessutom alltid möte med mina kollegor på förmiddagen, och det ger också kraft och motivation till eftermiddagen och resten av veckan som kommer. Jag har verkligen världens bästa team och vi kompletterar varandra så bra därför att vi är väldigt olika. Sedan brukar jag dessutom försöka lunchträna på måndagar, och det förgyller förstås också dagen och sätter en ton för resten av veckan, samt att det ger gott om energi till att vara produktiv hela eftermiddagen. Varför lördag är en helgfavorit behöver väl knappast förklaras? Det är liksom bara lördag helt enkelt.

Den här arbetsveckan blev det dock annorlunda. Måndagen var absolut bra, men ingen lunchträning för det hanns inte med, och heller ingen träning på kvällen. En promenad förvisso, men inte cykling som tänkt. Tisdagen däremot, den var ju snudd på top notch! Vad sägs om en lyckad anställningsintervju på förmiddagen (alltså jag höll i den, det är inte jag som söker jobb), lunch på stan med en fin vän som jag inte träffat på evigheter, två lyckade förhandlingar på eftermiddagen och en hel del administrativt jobb som jag kunde stöka undan därimellan, och så till sist längdskidor på Spikbodarnas femma, middag med sambon i soffan och säng i bra tid?! Både min kropp och min knopp var lyriska efter den dagen.

Lunchen intogs förövrigt på Ecocaféet på Storgatan (bild i inlägget taget i entrén/förbutiken). Där jag åt jag min favorit, en laxpaj med fetaoströra och tre sorters sallader, som jag tar i princip varje gång jag är där. Jag var lite sugen på en rawfoodpizza som min kollega åt där förra veckan, och som jag då fick smaka, men så föll jag in i gamla invanda mönster och tog pajen ändå. Den var lika god som alltid, så jag ångrade mig inte för en sekund!

Vilken eller vilka dagar är dina favoriter i veckan, och varför?

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *