Förra veckans

Tänk att det redan är måndag igen! Min helg har verkligen swishat förbi och idag står en något annorlunda måndag för dörren. I vanliga fall försöker jag undvika tjänsteresor direkt från start på veckan men idag är jag inbjuden till en presentation och debatt av en branschrapport i Sundsvall så jag kommer att dra i väg om bara en liten stund. Först frukost och en återblick på förra veckan i vanlig ordning dock.

Förra veckans väder

Våren gjorde sitt intåg med temperaturer strax över nollan på dagtid och lite sol här och där. Snön började smälta och asfalten kikade fram på vägarna. Tydligen var det riktigt härligt väder i lördags, men det missade ju vi eftersom vi hade lämnat länet över helgen. När vi kom tillbaka igår kväll var det återigen kallgrader och snöväder.

Förra veckans bästa

Det får bli helgen i Stockholm! Jag tycker om att vara hemma, men uppskattar det ännu mer när jag har varit borta. Därför gillar jag också att åka bort. Vi har ätit gott, varit på fotboll på Friends Arena och gått massor.

Förra veckans motion

Det blev två pass längdskidor, en lunchcykel och många fler tusen steg än på länge då jag promenerat varje dag.

Förra veckans i lurarna

Samma bok som förra veckan (se här) eftersom jag varit så trött att jag somnat ifrån varje kväll och inte kommit framåt. Nu är den slut dock och jag har börjat på nästa bok i samma serie. På poddfronten blev det en mix av mina favoritpoddar som du hittar här.

Förra veckans lyx

Det får bli hotellfrukosten i lördags. Vi bodde i lägenheten där vi i vanliga fall alltid springer ner på Hemköp i samma hus och köper det som behövs. Nu skulle vi ändå in till stan för att hämta fotbollsbiljetter på morgonkvisten så då föreslog jag lite frukostlyx också. Vi valde Clarion Sign och satt kvar länge länge.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *