Sommartid med ljusa kvällar!

Hur härligt är inte det här med sommartid? Tänk att när jag slutar jobbet, vilket oftast är runt 18 om jag har kontorsdag, så är det fortfarande ljust ute och jag behöver inte ens stressa iväg för att hinna motionera i dagsljus, så som jag gjorde förra veckan när jag skulle hinna med längdskidåkning i Spikbodarna. Märkligt att jag blir lika förvånad varje år dock, en kan ju tycka att jag borde ha lärt mig. Hur som helst så har jag njutit utomhus för fulla muggar vareviga kväll sedan i söndags. Nu behövs varken reflexer eller pannlampa längre, nu är det vårträning på riktigt – hurra!

Appropå träning förresten. Jag har fått lite frågor kring hur jag tycker att det funkar att träna under graviditeten och hur flåset är, så jag håller på och skriver ett separat inlägg om det. Om det är något särskilt på det temat som du vill att jag ska berätta mer om så tveka inte att höra av dig, antingen här i en kommentar eller på mail, facebook eller instagram.

Nä, nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sedan kicka igång den här dagen! Kram på er <3

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *