Tack för tips på blogg och podd!

Jag har ju bett er läsare om lite hjälp här den senaste tiden och vill nu passa på att tacka er och tipsa vidare. Det var när jag outade att vi har en bebbe på gång som jag gärna ville få tips på andra gravida bloggare, och sedan så önskade jag också poddtips som passar på soliga vårpromenader.

Först så hittade jag Ida Warg och började följa henne både på instagram och bloggen. Jag hade inte superkoll på henne innan, även om jag hört henne som gäst i Framgångspodden nån gång, men inte mer än så. Här snackar vi verkligen lifestyle-influenser, vilket kanske inte är vad jag så ofta följer i vanliga fall (jag gillar mest mer nischade träningsbloggar), men Ida är gravid i ungefär samma läge som mig så jag tycker att det är superkul att läsa om hur hon upplever det, cravings, trötthet, problem att hitta kläder osv. Hon och hennes sambo gick också ut med graviditeten alldeles nyligen så även där finns likheter. Fler i denna blogg-kategori som jag just hittat är Marie Serneholt, som gick ut bara häromdagen med att hon väntar tvillingar (!) och så Ebba Kleberg von Sydow, som jag förvisso följt länge på instagram men nu också börjat läsa hennes blogg. Hon är inte gravid men däremot en arbetande småbarnsmamma, och jag behöver massor av input på hur livet med en liten kan te sig. Det är också kul och välbehövligt för mig att bli lite inspirerad på garderobs-fronten. Jag har varit totalt osugen på kläder och inte alls velat lägga pengar på plagg jag kanske bara kan använda en kort tid, vilket gjort att jag knappt haft något att ha på mig på jobbet, har det känt som. Det blir ofta mjukiskläder som på bilderna här, där jag har gravidleggings från H&M och en gammal oversizetröja från cubus. Till det har jag ett av få plagg jag köpt i vinter, en kappa som jag försöker spara på till våren och knappt har tagit ut ännu. Jag klickade hem den alldeles i början på min graviditet, då en vid kappa kändes som ett rätt så tryggt och säkert kort eftersom den mest kommer att användas öppen så magen får garanterat plats hur stor jag än blir. På huvudet en mössa från Acne och på fötterna skor från Blankens.

En tjej som jag följt länge på instagram och även på hennes blogg är Cecilia Thomasson, en grym cyklist som också bor här i Jämtland strax utanför Östersund. Hon postar inte superofta inlägg men så visade det sig nyligen på insta att även hon numera, precis som mig, också åker runt i längdspåret med en kalaskula på magen! Snälla, vet ni fler idrottare som bloggar eller instagrammar och är gravida eller nyligen har fött barn. Hit me vettja! Tjejerna ovan i all ära men jag vill ha mera tränings-/idrottsmorsor också i mitt flöde, tack.

Sedan var det poddar. Eftersom jag försöker promenera mycket mera nu under graviditeten än jag gjort tidigare så ”behöver” jag fler poddar att gå runt på varje vecka. Helena tipsade om Husky och Prestera Mera, och jag har lagt till båda i min list nu och ska ge dem en chans. Husky har jag lyssnat på någon gång tidigare, på grund av en intressant gäst, medan Prestera Mera bara är en podd jag hört talas om men av någon anledning aldrig kommit ihåg att ta ner.

(Visited 52 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Min preggoträning! (fram till vecka 25) – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *