Det känns så skönt i kroppen


God morgon!

Jag hoppas att du har sovit gott? Det har jag – äntligen! Jag har haft några knasiga nätter på senaste tiden med märkliga drömmar och svårt att somna om efter den obligatoriska kisspausen vid 3-4-snåret. Inatt har jag däremot sovit som en stock och var inte ens uppe på toa förrän klockan 6 när alarmet ringde. Najs!

En grej som inte är lika najs är att finvädret verkar ha gått över och nu snöar det. Vad är det frågan om? Va va va? Jag som skulle cykla ikväll, hade jag bestämt. Jag blev nämligen ohyggligt cykelsugen igår när jag skrev det där inlägget om tävlingssommaren. Faktum är att jag omgående var tvungen att försöka övertala L att anmäla sig till några tävlingar, så att jag har något att planera för, nu när jag inte själv ska delta. Han verkade måttligt tänd på idén men om jag ger det några dagar kanske det faller på plats?! Uppsala Bike Weekend i maj känns lockande tycker jag, är det någon läsare som ska hoja där kanske?

Nåväl, tillbaka till mitt planerade cykelpass, mycket kan ju hända tills ikväll men kanske är det bäst att jag packar med mig kläder för längdisar istället så kan jag ta en vända i Spikbodarna direkt efter jobbet, ifall det känns mer vinter än vår. Jag åkte igår kväll och fy sjutton så bra det känns i kroppen. Visst, jag blir fortfarande trött i ländryggen, men inte alls på den nivån som det smärtade för 2-3 veckor sedan. För övrigt så känns det bara bra överallt. Jag åker ganska upprätt så det klämmer inte alls mot magen som när jag cyklar och på Spikbodarnas ganska flacka bana så känner jag mig inte så tung-flåsad heller. Armar, axlar och skuldror får jobba och det är supergött för min ”kontors-kropp”. Jag är så glad över att vintern och snön valt att stanna extra länge i år. Varje pass på längdskidorna gör mumma för min kropp (och knopp!).

Sist men inte minst, ett preggotips. Jag har ju använt mina vanliga träningstights fram till alldeles nyligen, eller ja, jag använder dem fortfarande men inte så mycket till träning utan när jag skrotar runt hemma bara. Jag viker ner linningen under magen och det funkar finfint. Däremot för längdskidor och cykel så har den där kanten klämt obehagligt när jag böjer mig framåt, så efter många om och men (jag är lite snål, det känns inte så kul att köpa kläder som en bara ska använda en kort tid) så googlade jag på gravidträningskläder. Jag hittade nästan ingenting, MEN det jag hittade visade sig vara det bästa jag gjort på länge – ett par vinterträningstights för preggos, dessutom på rea! Du hittar dem här. Om du står och tvekar mellan två storlekar så skulle jag säga att du ska ta den mindre. Jag gjorde inte det vilket gör att de är precis på gränsen till att vara för stora. Löp och köp till dig själv, flickvännen eller kompisen som har en växande mage!

Det var allt för nu, det har blivit dags att kicka igång den här dagen på allvar och åka in till kontoret. Jag önskar dig en fin dag!


Ett svar till “Det känns så skönt i kroppen”

  1. […] ligger lite mitt emellan (till skillnad mot trainingforpregnant där jag tidigare tipsat om att snarare gå ner en storlek). Jag är 163 cm kort har som icke-gravid XS/S på tights, lite beroende på märke och modell. På […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.