A new baby in da house

Här har ni henne! Eller honom. Jag vet faktiskt inte riktigt om sambon tycker att det nya vrålåket är en han eller hon. Oavsett är babyn här i mitten, liggande på golvet och flankerad av en Specialized Stumpjumper och en Rhyme. Nu ska det bytas styre och monteras trampor först och främst, och sedan är det nog lite komponenter som ska bytas ut också. Det ska bli kul att höra hur han upplever den här sedan eftersom Epic har en ny geometri till i år. Jag ska fota lite bättre vid tillfälle och visa er, visst är det kul med nya pärlor?!

Vi hämtade baby för precis en vecka sedan. Som vanligt handlar vi hos Ola på Sportbiten/Bigbike i Sundsvall. Trots att vi inte riktigt hann ner i tid innan de stängde (vi har lite drygt 2 timmar dit och åkte efter jobbet) så tog de emot oss i godan ro som vanligt. Vi har varit kunder där i flera år nu och är otroligt nöjda över den service som vi får.

Sedan hade L ”glömt” att informera mig om att han även skulle passa på att åka till Biltema och Bauhaus i Birsta. Suck. Alla som känner mig vet att jag inte gillar att gå i butiker! Jag satt kvar i bilen och lyssnade på ljudbok. Rätt skönt ändå med en stunds egentid och en spännande bok, för den som väntar på något gott väntar sällan för länge. Efter shoppingen vankades nämligen restaurangbesök! Gillar man hamburgare och råkar befinna sig i Sundsvall så rekommenderar jag att man passar på att besöka Restaurang APA. Där finns förutom riktigt goda burgare trevlig personal, trivsam miljö och ett allmänt skönt häng. Du som följer mig på instagram kanske förresten såg att jag körde ut en del bilder därifrån på stories i fredags?! Det är på instastories det händer ifall du är nyfiken på mer vardag från mig.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *