Härligt med helg!

Som jag skrev på instagram igår kväll så hade jag ett sådant där härligt fredagsflow på jobbet igår, som jag ofta har på fredagar faktiskt. Förmiddagen var lite seg, för jag kom hem sent på kvällen innan efter ett par dagars jobbresa. Men sedan vände det! Vi hade ett bra och intressant möte efter lunch och efter det satte jag igång och jobbade på och ville liksom aldrig gå hem. Trots att klockan blev både fem och sex innan jag ens kände att jag verkligen borde. Först strax före sju packade jag ihop, bytte om och körde vändan förbi gymmet också, innan det blev dags för soffhäng med allt vad det innebär.

Lika hårt som jag jobbade igår, lika ”hårt” har jag helg idag. Och vilket väder alltså! Så varmt och mysigt. Trots att jag gick min lilla morgonrunda rätt så tidigt, vid niotiden, så var det redan för varmt för tunna dunjackan. Nu tänker jag fortsätta att spendera några fler timmar här på altanen med podd, bok, blogg och kaffe. Härliga helg! Vad har du för planer för dagen?

(Visited 35 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Sara Borg 16 april, 2018 at 13:05

      Ja, visst är den fin. Det är en underställströja från KariTraa.

      Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *