Vill du springa en halvmara i Stockholm på lördag (Tjejmilen 21 K)? Se hit!

Kära bloggläsare, och bloggläsarens vänner och bekanta i Östersund med omnejd, jag har en startplats till halvmaran i Stockholm som går av stapeln nu på lördag. Jag är inte riktigt i form för att springa 21 kilometer så jag skänker mer än gärna bort nummerlappen till någon annan springsugen person. Mitt enda krav är att man ska kunna komma och hämta nummerlappen hemma hos mig i Brunflo eller på mitt kontor i Odenskog under veckan. Allt du eller din vän behöver göra är att anmäla intresse samt motivera varför just du/hon ska få den här startplatsen, antingen här eller på facebook/instagram. Skynda och fynda!

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *