Som jag älskar den hojen!

Jag har sagt det förut och jag säger det gärna igen, jag har aldrig trivts så bra med en cykel som jag gör med min skogsmaskin. Hon är trygg, hon är stadig och hon tar sig fram där jag vill. Jag blir nästan lite modig på henne för jag kan lita på att det för det mesta går vägen även när det är tekniskt över min förmåga.

Nu behövdes inte just de egenskaperna igår eftersom jag cyklade asfalt och grusväg, men hon fick komma ut ändå. Dels för att jag ville testa om sittställningen på henne skulle kännas bättre för magen än på min rejsiga 29:a (svar: JA!), men också för att hon har odubbade däck och nu skulle jag inte behöva det. Jag försökte ju ta ut henne redan innan påsk, kanske kommer du ihåg när jag hade en sådan där riktigt j**la dag!!!, men då hade sadelstolpen med drop-post frusit så det blidde inte bra den gången. Allt som behövdes där var några timmars värme så gick problemet till sig och nu blev det istället en riktigt fin säsongspremiär.

Jag kan låta superlativen mer eller mindre hagla över den här cykeln, och det kan jag göra över den senaste veckans väder också. Tänk att när jag kom hem efter jobbet vid 19-tiden visade termometern + 14 grader och det var strålande sol. Det är ju inte precis tråkigt att cykla med de förutsättningarna. Visst blev det lite svalare senare mot slutet av rundan, men det var inget som egentligen störde. Jag trampade runt och bara njöt!

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *