Ännu en fantastisk vårdag!

Jag trodde väl kanske inte att en skulle våga hoppas på samma fina väder som förra helgen, då jag satt ute på altanen och jäste i bara tights och sport-BH, men oj så fel jag hade. Idag har solen återigen strålat från en klarblå himmel och jag har passat på att vara ute och njuta så mycket som möjligt mellan varven. Som vanligt på helgen började dagen med långfrukost följt av en halvtimme i rörelse där jag idag varvade gång och försiktig jogg. Därefter vankades några timmar avkoppling på altanen med podd, blogg och bok samt så småningom årets första lunch där ute, en premiär betydligt senare än både 2016 och 2017. Fram till och med förra helgen har altanen och utemöbeln nämligen varit täckt av ett tjockt lager snö. Nu har allt smält bort – så härligt!

Vad har du gjort idag?

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *