Vi kommer till Lidingö!

Hurra hurra hurra! Om en och en halv vecka går Lidingöloppet MTB av stapeln och jag kommer att vara där. Inte för att cykla då tyvärr, även om jag med största säkerhet skulle kunna köra den korta versionen men vill såklart inte riskera att ramla och få styret i magen eller så. Min sambo anmälde sig igår och jag blev verkligen så glad. Jag har varit supersugen på att åka ner, du kanske kommer ihåg hur tävlingspepp jag var för några veckor sedan (?), men då lät L inte alls så pigg på idén. Nu har han ändrat sig, och ingen är gladare än jag för det. Nu håller jag alla tummar och tår för finfint väder så att jag kan hänga runt på tävlingsområdet under dagen och bara insupa atmosfären liksom.

Lidingöloppet MTB kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat eftersom det var där det cykliga började för mig. Det var där jag hittade kärleken till att trampa hoj och det var där jag upptäckte att jag är en så mycket tuffare och modigare person på adrenalin än jag är annars. Det går inte att jämföra stigcykling på träning och stigcykling på tävling för mig. Jag är som två helt olika personer. Därför är tävling bästa träningen för mig. Jag blir bättre tekniskt och jag vågar köra partier som jag på träning på riktigt blir gråtfärdig bara av att titta på.

Jag skrev ju lite om Lidingöloppet och ett annat spännande MTB-lopp som också går av stapeln nu i maj i Tävlingssommaren 2018 närmar sig, för några veckor sedan. Spana in det vettja och släng in en anmälan du också, Lidingö stänger sin i morgon tror jag – du hinner!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *