Förra veckans

En favoritbild från förra veckan

God morgon! Är du ledig idag, jag gissar att många är det? Jag ska jobba men tar nog inte heldag då det ser ut att bli riktigt fint väder. Håller det i sig så kanske jag försöker få en eftermiddag utomhus i stället. Jag har annars en rätt så fullsmockad vecka framför mig med jobbresor till Umeå och Stockholm. Lämpligt nog med Stockholm mot slutet av veckan för då stannar jag där nere så får L ansluta inför helgen då Lidingöloppet MTB går av stapeln. Jag ser så fram emot det trots att jag inte ska vara med själv. Men innan jag hugger in på allt denna vecka har att erbjuda så blir det i vanlig ”måndagsordning” en tillbakablick på förra veckan.

Förra veckans motion

Två korta styrkepass i gymmet, tre pass cykling och ett gåggingpass. Därutöver gick jag två halvtimmespromenader under helgen också, det är min morgon-/förmiddagsrutin. I lördags tyckte jag att fotlossningen kändes bättre så då kunde jag gå hyfsat obehindrat, så länge jag håller mig till pyttekorta pingvinsteg i snigelfart, men igår kändes det sämre igen. Eller så glömde jag bort och gick för fort/med för långa steg i början?! Hur som helst fick jag till det rätt bra trots jobbresor till Mora och Sundsvall med många timmar i bil.

Förra veckans härligaste motionspass

Fredagskvällens gågging! Jag körde lite länge ”springsträckor” än tidigare och höll nere på promenadavsnitten vilket gjorde att ryggen mådde riktigt bra hela vägen. Flåset ska vi däremot inte tala om. Det är verkligen inte på plats. Totalt 3 kilometer lunkade jag i varje fall och njöt av varenda sekund.

Förra veckans skojsigaste

She Rides finns i Östersund och jag är ambassadör tillsammans med de coola och urstarka brudarna Erika och Helena!

Förra veckans gravidkrämpa

Foglossning. Fick de första känningarna någonstans efter vecka 20 tror jag, och går nu in i vecka 25, så jag har slitit med det ett tag, men det går lite upp och ner. Tyckte som sagt att det var lite bättre i lördags, så det var en bra dag.

Förra veckans ”boande”

Jag skruvade ihop en IKEA-hylla som vi borde ha skaffat för två år sedan när vi flyttade till huset, men istället har vi haft alla böcker nedpackade i flyttkartonger, och Maria undrade om jag har börjat boa. Hon har säkert rätt, själv försökte jag bara få slut på sambons tjatande. Han tyckte att IKEA-kartongerna låg i vägen, men jag förstår inte alls hur han menade, de låg väl jättebra mitt på golvet i stora rummet…?! Man kunde ju gå runt… Nu är hyllan i varje fall på plats och alla böcker likaså, det känns gött.

(Visited 40 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Pia Widlund 30 april, 2018 at 12:31

  Har precis gått med i She Rides i Katrineholm!

  Reply
  1. Sara Borg 30 april, 2018 at 15:28

   Men yes! Bravo Pia ???

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *