Förra veckans

Lördagskväll och på väg för att käka förra veckans fjärde hamburgare…

Dags för en förra veckans igen, dock som du kanske märker lite senare än vanligt eftersom jag glömde att trycka på publicera i morse. Idag är det i varje fall måndag och ännu en gång kortvecka. Jag blir helt snurrig av alla de här röda dagarna mitt i veckan alltså, men ska försöka hålla tungan rätt i mun och göra rätt sak på rätt dag. Den här veckan vankas bland annat en jobbresa till Örnsköldsvik, en planeringskväll med She Rides-ambassadörerna i Östersund/Åre-gruppen och en ”träningsrelaterad” träff med lite preggon här i stan, men i vanlig ordning så tar vi först en liten återblick till förra veckans!

Förra veckans motion

Blev kanske sämsta och mest ostrukturerade på länge, om jag ska vara ärlig. Det berodde väl på en kombination av lathet och fullt i kalendern och är absolut ingen katastrof. Ibland blir det som det blir. Men, ett cykelpass där jag var ombytt (sedan hojade jag runt en del på Lidingö också men i jeans, så det får klassas som vardagsrörelse), två gåggingpass och en promenad på ca 40 minuter. Styrkepassen uteblev helt med sin frånvaro så där får jag ta och skärpa till mig denna vecka. På vardagsrörelsekontot såg det ändå helt okej ut då jag snittade över 10 000 steg per dag under hela veckan trots jobbresa och att jag har ganska svårt att gå nu på grund av ryggen, det är små pingvinsteg och riktigt långsamt tempo som gäller.

Förra veckans ljudbok

”I betraktarens öga” av Susanne Casserfelt, vilket är del 3 i den skallade Höga Kusten-serien om konstnären Zeta och poliserna Kajsa Nordin och Christian Modig. Yes, det är såklart en deckare.

Förra veckans fysiska böcker

”Ebbas gravidbok” av Ebba Kleberg von Sydow. Den får stort tummen upp av mig eftersom det i den här boken är väldigt få pekpinnar utan mer berättelser från olika kvinnor om hur man upplever graviditet, förlossning och tiden efteråt – vilket uppenbarligen är väldigt olika. Läs gärna om du som jag nyfiket, öppet och gärna tar del av andras upplevelser men inte gillar när folk generellt talar om att ”så här är det” och underförstått menar att det är samma lika för alla och att man absolut inte får tycka, tänka eller känna något annat. Jag läste även del 2 i kriminalserien från Smögen, tyvärr har jag glömt både författare och boktitel just nu.

Förra veckans skojsigaste

Tävlingshänget på Lidingöloppet MTB i lördags! Tänk strålande sol, gröna gräsmattor, kvittrande fåglar, glada tävlingsdeltagare och publik – och så det där pirret av förväntan. Tummen upp också för den mycket smaskiga ekologiska burgaren som man kunde köpa i år.

Förra veckans mest käkade

Hamburgare! Skulle gärna skylla på min kille, som är något av en hamburgerfantast, men faktum är att jag bara åt det en gång med honom (på lördagskvällen efter cykeltävlingen) men ytterligare tre gånger själv… Både fredag och lördag kväll var jag på Svenska Hamburgerköket nära Telefonplan, inte så skoj restaurangnamn kanske men de har riktigt schyssta burgare tycker jag.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *