Nyfiken på cykling? Kom på She Rides kickoff-event!

Jag är tillsammans med Erika och Helena ambassadör för She Rides Östersund/Åre. Vi vill få fler tjejer att upptäcka cykling och att våga cykla i grupp, därför bjuder vi in till en kickoff inför sommarens gemensamma träningar och events och du kan välja mountainbike eller landsväg. Alla, och vi menar verkligen alla, kan vara med den här kvällen! Du hittar information och anmälan till eventet i vår Facebook-grupp här.

Nyfiken på stigcykling?

Samling: klockan 18:00, parkeringen vid Brunflo kyrka

Erika och Sara tar dig med på en lättcyklad runda där vi varvar grusväg och fin skogsstig i ett lugnt tempo. Rundan är ca 5 kilometer. Efter ett gemensamt varv får de som vill gärna testa ytterligare ett eller flera varv i eget tempo. Vi kommer att märka upp banan så att alla hittar. Efteråt bjuder vi på lite fika och så snackar vi mer om cykliga äventyr som vi ska göra tillsammans i sommar! Vatten för cykeltvätt kommer att finnas.

Nyfiken på landsvägscykling?

Samling: klockan 18:00, Badhusparken i Östersund

Helena tar dig med på en lugnare tur och retur Brunflo, med fikapaus. Innan avfärd ges en kortare genomgång av vad du behöver tänka på när du cyklar i grupp på landsväg. I Brunflo möter vi alltså upp mountainbikegänget och fikar tillsammans, och så snackar vi mer om cykliga äventyr som vi ska göra i sommar, innan vi trampar tillbaka till stan!

Vi upprepar, ALLA kan vara med den här kvällen! Du behöver cykel (mountainbike eller landsväg beroende på vilken grupp ovan du väljer att ansluta till) och cykelhjälm. Om du har en extra cykelslang så ta med den, vi hjälper dig vid eventuell punktering. Kom i håg att meddela i så god tid som möjligt om du kommer eller inte, så att vi kan beräkna hur mycket fika som kan komma att gå åt.

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Pingback: På onsdag är det kickoff med She Rides – Sara Borg

  2. Pingback: Teknikträning med She Rides Östersund/Åre – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *