Förra veckans

Förra veckans hemmapyssel

God morgon måndag! Vilken helg vi har bjudits på. Sommarvärme och en explosion i naturen utan dess like. Jag har förvisso känt mig dödstrött lite av och till, men hoppas att det helt enkelt beror på höga pollenhalter. Oavsett så känner jag mig pepp på en ny vecka, som ser ut att fortsatt erbjuda finväder. På min agenda står bland annat en jobbresa till Sundsvall, syskonhäng och så till helgen väntar en repris på förra årets succé Uppsala Bike Weekend. Jag står förstås på sidan men L kommer att köra klassikern med landsvägslopp på lördag och MTB på söndag. Mer om det kommer längre fram men nu är det dags för en kort återblick på…

Förra veckans motion

Hurra hurra, va jag är bra! Efter att veckan innan haft en liten svacka så kom jag upp igen och det med besked, vilket jag till viss del får tacka Kristi Himmelfärd för. En extra ledig dag med finväder gav mer tid att vara utomhus. Veckan gav totalt tre lugna cykelpass varav två kortare runt 40 minuter och ett på ungefär 80 minuter, två styrkepass i gymmet, en gåggingrunda och två halvtimmespromenader. Det låter kanske mycket men vardagsmotionen var det rätt risigt med, det var ett gäng dagar då jag inte kom upp i mina önskade 10000 steg, så ovanstående var i försök att kompensera för alltför mycket stillasittande generellt.

Förra veckans träningskompis

Erika. Jag visade henne lilla slingan på mountainbike i torsdags, och jag gjorde både stigcyklar- och badpremiär med en rejäl vurpa rakt ner i ett surhål. Ska det göras så ska det göras riktigt ordentligt!

Förra veckans ljudbok

Slaktaren av Gabriella Ullberg Westin, del 4 i deckarserien om morden i Hudiksvall.

Förra veckans fysiska bok

Del 3 i deckarserien om morden i Smögen.

Förra veckans hamburgare

Den godaste var den på Grinded i Östersund på måndagskvällen, då Helena, Erika och jag planerade cykelevents. Sedan slank det visst ner en Max-burgare i Örnsköldsvik också på onsdagen, tillsammans med mina kollegor Jens och Claudia, innan jag körde hemåt.

Förra veckans hemmapyssel

Äntligen tog jag tag i blomplanteringen utomhus! Jag är ingen pysseltyp direkt, faktum är att jag önskar mig en trädgårdsmästare i present när jag blir stor, men jag brukar i varje fall fixa med någon liten plantering i krukor. Ofta är jag rätt tidig, lite vårlökar till påsk som sedan byts till penseer och så småningom till pelargoner. I år har jag varit totalt omotiverad, men efter att ha varit hemma i Brånan i lördags och hängt med syrran som vårpysslade i stugan så smög sig suget på ändå. Först krattade jag löv i ett par timmar på lördagskvällen och på söndagen blev det både krattning och blomshopping med plantering. Tur att vi har Sörvalla Blommor bara här ovanför oss, på 10 minuter hann jag köra dit tur och retur samt köpa blomjord, pelargoner och penseer.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *