Teknikträning med She Rides Östersund/Åre

Ikväll kör vi kickoffen med She Rides (om du mot förmodat har missat så hittar du mer info här) och det ska bli så kul! Vädret ser verkligen ut att vara på vår sida så jag ser fram emot en riktigt härlig kväll i skogen och på den efterföljande fikastunden såklart.

Men, idag släpper vi också datum för ett nytt evenemang i Facebook-gruppen, och det blir teknikträning på MTB i Torvalla den 20 juni. I en skogsdunge vid Gåsenvägen ligger det som förra sommaren fick namnet Mumindalen. Här finns många små fina stigar som är ganska enkla att cykla. Här finns också naturliga hinder att öva teknik på. Rötter, lite hissnande utförlöpor, tighta svängar och en gräsplan att träna balans etc. Området passar fint för en kväll där vi kan lära känna våra cyklar bättre och utvecklas vad gäller teknik. Vi bjuder in till en kväll som passar alla oavsett om man är ny eller har cyklat ett tag. Teknik behöver man alltid öva på.

Nyfiken? Mer information om evenemanget samt anmälan finns i vår grupp på Facebook!

(Visited 125 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Förra veckans – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *