Hej juni 2018!

Sommar med hängmatta, grillat och familjen

Idag går vi in i första riktiga sommarmånaden juni, så härligt! Lite stressigt känns det också får jag tillstå, det är som vanligt så mycket jag vill hinna med innan det blir semestertider, och i år förstås lite extra eftersom jag liksom inte ska vara med i mitt vanliga liv till hösten, utan gå in i något helt nytt. Det är såklart spännande, men desto mer angeläget att göra mentalt bokslut för våren innan dess.

Juni alltså och för min del en ovanligt oplanerad sådan. Inte jobbmässigt, kalendern är som vanligt mer än full, men på det privata planet har jag inte vågat boka in så mycket utan tar det lite som det kommer. Det har varit svårt att förutse hur kroppen (och knoppen för den delen) skulle vara så jag har inte velat ta för givet att jag fixar vad som helst, och sedan få avboka för att jag inte pallar.

Jag roade mig med att kolla på vad jag gjorde i juni förra året och inser att det verkligen var en intensiv månad prestationsmässigt. Jag som inte tävlat eller tränat för prestation på flera år kastade mig in i några riktigt hektiska veckor där jag tävlade flitigt, vid ett tillfälle körde jag till och med två lopp på samma dag! Det var Vårruset i både Sundsvall och Östersund, Jämthjulingen, Spring en mil vinn en bil, Åsarnatrampet på MTB, St Olavsloppet och kanske till och med något mer?!

Så blir det verkligen inte i år, det kan jag lova. Jag ser fram emot att ta det rätt så lugnt, fira fina V som fyller 10, F som fyller 37 och midsommar såklart! Jag håller tummarna för att det fina vädret håller i sig och för att kroppen fortsätter att må rätt så okej så att jag kan njuta av att cykla, om än väldigt kort och långsamt numera (jösses vad det känner på att släpa runt på lite extrakilon).

Vad har du för juniplaner?

(Visited 37 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Helena Enqvist 1 juni, 2018 at 22:23

  MIna juniplaner är att faktiskt inte längta så mycket till semestern…inte så där att jag räknar ned. Jag går på semester i mitten av juli och ser jag bara framemot det så missar jag så mkt av sommaren. Jag ska cykla mycket förstås och vara ute. Försöka at inte stressa så mycket på jobbet och ta tillvara på de långa ljusa kvällarna!

  Reply
  1. Sara Borg 3 juni, 2018 at 10:20

   Klokt! Jag tror att det är en ypperlig strategi, att försöka vara här och nu 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *