En god morgon

Det har varit några riktigt intensiva veckor på slutet och ännu en väntar, men sedan går jag mot sommar på riktigt och lugnare tider. Jag har varit trött nu på slutet och de extra röda dagarna har varit ovanligt välkomna då jag känner att mitt behov av vila och återhämtning är betydligt större nu.

Idag startar jag därför dagen på allra bästa sätt. Jag vaknade tidigt men har legat i sängen och småslumrat. Bakom rullgardinen skymtade solens strålar och jag hörde tidigt fåglarna kvittra. När jag till slut smög upp låg sambon kvar och snusade sött på kudden. Jag drog på mig jeansshorts och en tröja och tassade ner och ut på min altan där trädäcket redan var solvarmt och inbjudande. Nu ska jag njuta av morgonkoppen kaffe och en skål med rysk yoghurt, söt mango och pumpakärnor, och läsa ikapp mina favoritbloggar som jag inte riktigt hunnit med under veckan.

Vad ska du göra idag?

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *