Boktipset

Jag älskar böcker och är verkligen en riktig bokmal!

När jag fyllde år i februari så önskade jag mig Stora träningsboken för gravida, och hade sådan tur att mina systrar hörsammade detta och gav den till mig. Jag gjorde som jag brukar med den typen av böcker, det vill säga jag började med att bläddra igenom den och läsa vissa delar som direkt kändes lockande, exempelvis bildtexter och highlightade citat. Sedan läste jag den från pärm till pärm ett par dagar senare. Nu har det som bekant gått några månader sedan dess så i lördags, när jag hade en sådan där riktigt slappardag, så passade jag på att läsa om hela sista delen av boken, den som handlar om sista trimestern, förlossningen och tiden därefter. Boken innehåller träningsprogram men för min del har jag haft allra störst behållning av de kapitel som handlar om kvinnokroppen, träning och graviditet rent faktamässigt samt de delar som är mer som dagboksanteckningar om träning under graviditeten vecka för vecka. Om du själv är gravid eller har syskon eller vänner som är det så rekommenderar jag varmt den här boken. Den peppar på ett okomplicerat och inte alls hetsigt sätt till att röra på sig och motionera hela vägen igenom graviditeten.

Hjälp jag är utmattad har jag precis börjat läsa, så den kan jag inte säga (ännu) att jag rekommenderar. Som ni säkert vet vid det här laget så månar jag om den psykiska hälsan minst lika mycket som den fysiska, så jag läser massor på det ämnet också.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *