Jag skulle behöva gå till gymmet!

Borta bra hemma bäst! Det går liksom inte att komma ifrån det. Jag drog hemifrån i söndags eftermiddag och har varit runt på jobb i Stockholm, Uppsala, Västerås och Sundsvall sedan dess. Många mil i bil och nu en kropp som inte är i sitt bästa skick precis. Som tur är vet jag precis vad bästa medicinen är – en vända till gymmet! Jag behöver köra lite rodd och latsdrag för att aktivera baksidan, sedan kommer min rygg förhoppningsvis att må mumma igen.

Fredag idag, wihoooo! Inte vilken fredag som helst heller utan skolavslutning för mina syskonbarn och sedan är det sommarlov. Kommer du ihåg den känslan? Det är nästan så att jag själv känner det som att jag ska få gå på lov snart. Jag har gjort min sista riktigt tuffa jobbvecka inför sommaren nu, och jag tror på mindre resor och ett betydligt lugnare tempo snart, vilket ska bli skönt. Jag har några roliga projekt som jag ska jobba med under sommaren så jag ser riktigt fram emot att gå in i summer-mode till veckan.

Nu säger jag trevlig helg till dig som läser!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *