Midsommarfirande med terränglopp (Midsommarterrängen 2018)

Kanske startade vi en ny tradition igår? Det känns nästan som det. I byn Kvissle, ett par mil från Brånan där jag är uppvuxen och där vi brukar fira midsommar, har de senaste åren arrangerats ett löplopp på midsommarafton. Vi har inte varit med förut, men igår gjorde vi slag i saken. Okej, jag var väl inte precis med i loppet, men jag var där iallafall.

L och jag åkte från mamma strax efter 9 i går morse och så mötte vi upp Emil på tävlingsplatsen. Killarna sprang sedan den knappt 8 kilometer långa Midsommarterrängen medan jag, full av springpepp och tävlingssug, testade att småjogga lite fram och tillbaka på en grusväg vid målområdet. Oj, va härligt det är att springa! Jag vet inte om jag kan säga att jag saknar det i vardagen eller att jag längtar till att få börja igen, för jag tänker ärligt talat inte så mycket på det. Men just där och då, igår, när jag småtassade på den där vägen så njöt jag verkligen för fulla muggar!

Efter målgång drog vi snabbt hemåt för dusch och ombyte innan vi mötte upp resten av gänget i stugan för firande med sillunch, femkamp och grillmiddag.

Nu vill jag önska dig en fortsatt fin helg – ut och njut!

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *