She Rides testar SM-banan på torsdag

Senare i sommar går de svenska mästerskapen i mountainbike av stapeln här på Frösön, i Östersund. Banorna började byggas redan förra sommaren och nu läggs de sista handtagen under den månad som är kvar, men banorna är öppna för allmänheten så vi drar dit nu på torsdag med She Rides Östersund/Åre-gruppen. Häng med du också vettja!

Börja med att söka upp gruppen på Facebook och gå med där för att anmäla dig till eventet. På torsdag samlas vi vid Frösö Park klockan 18:00 och åker runt årets SM-bana i mtb. Ett varv är ca 5,7 kilometer. Det här är ett perfekt tillfälle att öva lite teknik! Banan innehåller nämligen en del hinder, men det finns alternativa vägar över de tekniska partierna så det passar alla. Vi kommer inte att köra fort utan fokus ligger på att ha roligt och träna på sånt som är bra för sin stigcykling (så som vi gjorde på teknikträningen förra veckan i Mumindalen/Torvalla). Det vore skoj om så många som möjligt ville följa med då Sara Stenberg, som är projektledare för mtb-SM, kommer ut och skriver lite om oss.

Varmt välkomna!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *