Är det kört nu?

Vi hänger på Högbo Bruk den här helgen, en av mina absoluta favoritplatser för mountainbikecykling, men faktum är att här finns mycket annat också. Tur är det, för just nu undrar jag om jag kanske möjligen eventuellt precis har cyklat MTB för sista gången under den här graviditeten. Det har gått upp och ner förut också, vissa dagar har det varit vidrigt att trampa, andra gånger har det gått bra, men idag är första gången det har gjort ont på riktigt. Magmuskelfästena kändes som om de skulle slitas sönder i varje litet gupp, och ja, hur blå och snäll stigen än är så guppar det på skogsstig, och ett tag trodde jag att revbenen höll på att krossas också. Andas gjorde helt vidrigt ont. Jag fick helt enkelt avbryta idag och det trillade några tårar längs kinden efteråt, men nu har jag badat och livet känns rätt så bra igen.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *