Ni är då för gulliga! ❤️

Tack för alla fina kommentarer på Instagram, stories och i DMs efter mitt lilla mentala meltdown igår. För att förtydliga så var jag bara lite ledsen och uppgiven en pytteliten stund. Det gör inget på det stora hela om jag inte kan stigcykla något mer innan bebis kommer. Jag är ändå i vecka 34 nu så det är inte evigheters evigheter kvar tills jag får lite annat än cykling att tänka på. Det var bara där och då i stunden som det kändes lite surt att inte få trampa klart Högbos superfina led ”MTB blå 10 km” (som jag dessutom tror är uppdaterad sedan jag körde den sist, så att det är mera stig och mindre grusväg?!). Nu är vi ju hemma igen och här kan jag cykla tantcykel i upprätt sittställning ett tag till. Puss på er finingar ?

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *