Äntligen landsvägscykling med She Rides Östersund/Åre!

Nu på lördag den 14 juli är det samling i Badhusparken klockan 10 inför en lugn runda runt Brunfloviken (ca 40 km). Tanken är att avsluta med en fika på cafet i parken för de som vill. Som vanligt anpassas tempot efter deltagarna, det är inte ett dugg bråttom runt utan fokus ligger på att köra tillsammans, ha roligt och öva lite på klungkörning. Tag med slang och ett gott humör! Erika och Helena kommer att ta väl hand om er, själv har jag som bekant blivit för rund om magen nu för att sitta på något annat än tanthojen.

Mer information och anmälan hittar du i vår Facebook-grupp här. Det kostar ingenting att hänga med och cykla med oss i She Rides!

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *