Helena knep SM-guldet i sprint!

Foto: Niklas Wallner (lånat från Helenas blogg)

Igår startade mountainbike-SM som går av stapeln här på Frösön, strax utanför Östersund. Min bloggkollega Helena kör, både gårdagens sprint (XCE) D30 samt morgondagens cross country (XCO). Jag hade planerat att köra ut igår eftermiddag efter jobbet och titta på finalerna som jag trodde skulle gå klockan 16, men fick sedan beskedet att de var framflyttade en timme, vilket inte funkade för oss då vi skulle till sjukhuset på en informationsträff om förlossning. I stället följde jag mina sociala medier i efterhand när vi satt på stan och tog en hamburgare, och fick se loppet via Helenas sambo Hasse, som hade livesänt på instastories. En halvknackig start för Helena ordnade snart upp sig och hon klättrade fint hela vägen fram till ett SM-gult – så värt!!! Glädjen i hennes ansikte när hon står där högst upp på prispallen går liksom inte att ta miste på. Vilken inspiratör alltså! Jag är så stolt och glad över att få vara en del av She Rides Östersund/Åre tillsammans med henne. Stort grattis Helena och lycka till i morgondagens lopp!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *