På pappret en månad kvar

Japp, idag är det precis en månad kvar till vårt beräknade förlossningsdatum den 22 augusti. I praktiken kan det handla om allt från ingen vecka alls till sex veckor. SKUMT. OVERKLIGT.

Just idag är ingen kul graviddag, jag har ont (i rygg och bäcken) när jag rör på mig, och när jag sitter eller ligger gör det ont på andra ställen i ryggen. Bäst känns det i skulderpartiet när jag ligger bakåtböjd över en foamroller, men nu är magen för stor för det så det gör alldeles för ont i magmuskelfästena, buhu. Jag har provat att ligga på en tennisboll istället, och det funkar sisådär i varje fall. Smärtan lindras en liten stund och jag kan sätta mig igen och läsa vidare i min bok.

Nä fy så gnälligt det här blev, men så är det ju i livet ibland – toppar och dalar alltså. Behövde bara skriva av mig lite, nu tänker jag chilla vidare här under mitt parasoll.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *