En sommardag att minnas

Systeryster och Nilas har kört vattenskoter

Igår tog jag lite ledigt för att ta med sambo och min vattenskoter hem till Brånan för lite gött familjehäng vid vattnet. Det var mellansyster med familj, en kompis till dem med kids, Lars och jag, åsså mamma. Temperaturen i luften låg på drygt 25 grader i skuggan och det ryktades om att temperaturen i vattnet uppmätts till 23 av en bybo. Tack och lov blåste det en del och var rätt så molnigt av och till så jag klarade mig bra trots att det inte fanns några direkt skuggiga partier att ta skydd i på stranden där vi var. Som höggravid så är ju inte sol och värme ens bästa vän precis, men det gick som sagt helt okej. Det blev bad, vattenskoteråkning för både stora och små, fika och surr. Känslan av tyngdlöshet i vattnet är fantastisk, förutom att magen såklart finns där och är i vägen så är ändå känslan i kroppen nästan som vanligt. Den där blytunga upplevelsen som jag har i benen och ryggen annars försvinner helt när jag är i vattnet, och det är bara så skönt! L passade på att simma lite också. Om någon undrar varför man väljer våtdräkt trots att det inte behövs för värmen så är det för att få flytkraft, att simma med en dräkt är som en annan teknik än att simma utan.

Det blev en riktigt fin sommardag att minnas sedan när hösten och mörkret kommer!

L försöker komma i våtdräkten

Mamma och Nilas

Gravid kvinna i behov av kylning

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *