Drömmar, idéer & planer

Helena, jag och Erika planerar fler cykliga events för She Rides!

Att vara gravid, på upploppet, påminner lite om hur jag har känt då jag varit skadad och inte kunnat träna som vanligt. Jag befarade att jag skulle uppleva mer eller mindre hela graviditeten så, du vet en aning frustrerande, men det har jag inte gjort. Jag anpassade mig i princip direkt och har inte alls ofta längtat efter att springa intervaller eller cykla långa pass på flera timmar. Det kändes helt okej att den delen av livet skulle sättas på paus ett tag. Men nu, sedan jag på riktigt insåg att jag är på upploppet och att slutspurten liksom har börjat men att jag inte vet riktigt var det där jäkla målsnöret är någonstans, då har den där längtan gått igång.

Idag har jag ”motionerat” två gånger. Det innebär att jag har gått på två snigelpromenader på sammanlagt 39 minuter och 2,7 kilometer. En vända på lunchen och en gång nu ikväll efter jobbet. Jag har börjat längta efter att få ägna 39 minuter åt att mysjogga lilla slingan i skogen här hemma, eller i varje fall att få gå en barnvagnspromenad i något raskare tempo än snigel med så svullna fötter att bara flipflops går på. Idag när jag var ute och knatade och flåsade i värmen så kom den där längtan, pirret och förväntningarna på att få komma ut på andra sidan målsnöret, och i mitt huvud började jag forma drömmar, idéer och några planer.

Jag har kollat på cyklar också. Jag sålde ju min favvohoj för precis en vecka sedan och nu börjar jag få ett hum om vad jag ska ha istället. Jag har 3-4 varianter just nu som jag kikar på, jämför komponenter och priser. Leveranstider kommer troligen också spela in. Dessutom planerar vi ambassadörer – Erika, Helena och jag – nya events med She Rides Östersund/Åre-gruppen. Dels har vi en mek-kväll på gång som det verkar finnas stort intresse för och så har vi också pratat om en dag i Åre framöver med både cykling och annat. Apropå det förresten, nu på torsdag klockan 18 planerar Erika att stigcykla här i Brunflo och har slängt ut en fråga i gruppen om fler vill hänga på, så är du sugen så tveka inte att svara henne där. Jag önskar att jag hade kunnat hänga med förstås , men jag har som jag tidigare skrivit lagt ner cyklingen nu för ett tag.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *